IMPORTANT!!! REUNIÓ 26 D'AGOST

|
Estimats Templàries i Templaris,
el proper divendres 26 d'Agost, a les 19:00, tindrem una reunió MOLT IMPORTANT en el local de la filà. Es prega que assistiu totes i tots, perquè hi han molts assumptes que tractar:
- Confirmació de si formareu part o no de la filà aquestes festes. Enteneu que aquest any hem d'ajustar molt el pressupost, i necessitem saber ja si sou de festes o no, per tal d'analitzar fins on hem de retallar el pressupost.
- Vorer qui vol desfilar i qui no. Si hi ha més gent que vol desfilar que vestits, es farà un sorteig entre els qui vulguen desfilar.
- Saber qui vol tirar trabuc i qui no.
- Confirmar els xiquets i xiquetes que han de desfilar (recordeu que amb els nous estatuts, tots els xiquets i xiquetes que desfilen han de pagar-se el vestit, siguen o no fills/filles dels membres de la filà).
- Comunicar el programa d'activitats de la filà abans de festes (dinars. sopars, actes, etc...).
- Estat de deutes individuals i data límit per a ingressar.

MOLT IMPORTANT: Tots aquells que no assistisquen a la reunió i que no hagen comunicat a la directiva si volen desfilar o no, si volen tirar en trabuc o no, o si treuen xiquets/xiquetes al desfile o no, s'entendrà en TOTS els casos que renuncien al dret.

A més a més, aquells que no hagen confirmat que NO són de festes abans d'aquest divendres, hauran de pagar íntegrament la quota de l'Associació de Moros i Cristians, independentment de que després siguen de festes o no.

Després de la reunió, els qui vulguen, anirem a sopar i veure la final de la Supercopa d'Europa.
També tindrà lloc la presentació del Cartell de Festes a les 21:00, per als qui vulgueu assitir-hi.


Directiva 2011

6 Comentaris:

Anònim ha dit...

Q callaets q esteu... no teniu ganes de festa??

Anònim ha dit...

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Esther ha dit...

piiiiiiiiiiiiiiiii...........!!!!!!!!!

directiva 2011 ha dit...

ESTA SETMANA ESTAREM PER LES VESPRAES EN LA PENYA, PER FER ALGUNA COSETA, SI ALGÚ VOL UN RATET DE XARRETA I UNA CERVESETA FRESQUETA, JA SABEU EL QUE HEU DE FER. ÀNIM TEMPLARIS, Q JA HO TENIM AHÍ,....

directiva 2011 ha dit...

EL DISSABTE DINAREM EN LA PENYA I TRAUREM LA NOVA DIRECTIVA 2012,....

directiva 2011 ha dit...

s´ha suspés la dinaeta per falta personal